Kommunale veier, parker og kaier

Bjugn kommune har ansvaret for vedlikehold og brøyting av kommunale veier.

Kommunen har også vedlikehold av grøntarealer, og ansvar for kommunale kaier.

Kommunale veier, parker og kaier i Bjugn

Driftsavdelingen i Bjugn kommune drifter kommunale bygg, veier, parker og kaier.

Bjugn kommune har ansvaret for vedlikehold og brøyting av de kommunale veiene. Brøyting foretas stort sett av private og fordeles etter ulike roder etter anbudskonkurranser.

Dersom du har behov for å grave langs eller krysse kommunal vei ved f.eks. legging av vann og avløpsrør til bolig i uregulert område bes du søke på forhånd ved bruke av skjema for kryssing eller nærføring ved kommunal vei (PDF, 11 kB).

Kommunen har også vedlikehold av kommunale grøntarealer, og har ansvar for kommunale kaier.

Nils Braa
Ingeniør