Logo Bjugn kommune - tekst siden - to linjer - Klikk for stort bilde Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Bjugn kommune. Den oppdateres ikke.

Fra 1. januar 2020 er Bjugn og Ørland slått sammen til en ny kommune: Ørland kommune.

Du finner nå informasjon på den nye siden Ørland kommune

Ørland rådhus finner du i Alf Nebbs gate 1 og 2, 7160 Bjugn.
Den nye Ørland kommune har organisasjonsnummer: 921 806 027.

Barset felleskommunale vannverk IKS - BFV

Barset felleskommunale vannverk er et interkommunalt vannverk som eies av kommunene Bjugn og Ørland. Selskapet har som formål å levere vann til den alminnelige vannforsyningen i Bjugn og Ørland kommuner.

Vannkran med vann som renner - Klikk for stort bilde

Det er BFV som har ansvaret for vannkilden, som er Barsetvatnet, vannbehandlingsanlegget i Brulia og overføringsledningene til de kommunale vannverkene i Bjugn og Ørland.

Drikkevannet levert fra BFV blir analysert hver uke og tilfredsstiller kravene i drikkevannsforskriften.

Selskapet har hovedkontor og besøksadresse i Bjugn kommune, rådhuset.

Postadresse: Alf Nebbs gt. 2, 7160 Bjugn. Telefon: 975 96 919.

Daglig leder er Per Rune Dragesæt.