Stranda Aktivitetssenter og Stranda vedsentral

Stranda Aktivitetssenter - Klikk for stort bilde Stranda Aktivitetssenter er Bjugn kommunes dagaktivitetstilbud, og hører til enheten Pleie, Rehabilitering og Omsorg.

Lokalene har en sentral beliggenhet i kommunesenteret Botngård.

Åpent mandag - fredag fra kl 09.00 - 14.30
Besøksadresse: Bjørg Bergs vei 10

Stranda Aktivitetssenter tilbyr aktiviteter, opplæring og veiledning for å bidra til en meningsfylt og aktiv hverdag i fellesskap med andre.

Arbeidsoppgavene ved Stranda Aktivitetssenter er basert på ulike typer produksjon av varer for videresalg, bla ved, tennbriketter og ulike produkter av ull og tekstiler.

Stranda Aktivitetssenter har også fokus på fysisk aktivitet og sosialt samvær i arbeidsdagen.

Turid Berg Mandal
Administrativ leder aktivitetsavdelingen