Stranda Aktivitetssenter og Stranda vedsentral

Klikk for stort bildeStranda Aktivitetssenter er Bjugn kommunes dagaktivitetstilbud, og hører til enheten Habilitering, helse og familie.

Lokalene har en sentral beliggenhet i kommunesenteret Botngård.

Åpent mandag - fredag fra kl 09.00 - 14.30
Besøksadresse: Bjørg Bergs vei 10

Klikk for stort bilde

Stranda Aktivitetssenter tilbyr aktiviteter, opplæring og veiledning for å bidra til en meningsfylt og aktiv hverdag i fellesskap med andre.

Arbeidsoppgavene ved Stranda Aktivitetssenter er basert på ulike typer produksjon av varer for videresalg, bla ved, tennbriketter og ulike produkter av ull og tekstiler.

Stranda Aktivitetssenter har også fokus på fysisk aktivitet og sosialt samvær i arbeidsdagen.

Vedsentral Stranda