Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Logo Bjugn kommune - tekst siden - to linjer - Klikk for stort bilde Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Bjugn kommune. Fra 1. januar 2020 er Bjugn og Ørland slått sammen til en ny kommune.
Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden!
Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

 

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.


Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

 

Friluftskart

 I Bjugn kommune finnes det mange områder som er sikret for friluftslivsformål. I tre av disse områdene er det gjort tilrettelegginger for friluftsliv: Mebostad friluftsområde/badestrand, Høybakken friluftsområde/badestrand og Dynvika friluftsområde/badestrand. Klikk for stort bilde

I tillegg til disse tre friluftsområdene er Risvika friluftsområde og badestrand. I Ørland finner du bl.a. friluftsområdene Austrått og Lundahaugen som ligger inntil Austråttlunden landskapsvernområde.

 

Ut på tur - med kart
 

Bruk Rusasetfjellet - turkart på tilbud nå Klikk for stort bilde
 

Rusasetfjellet er et populært og godt tilrettelagt turområde i Bjugn og Ørland kommuner. Området har et kupert kystlandskap med delvis bratte skråninger og rasmarker, delvis myr og delvis skogkledde lier. Osplikammen er Ørlands og Rusasetfjellets høyeste topp, 285 m.o.h.

Turkart for Rusasetfjellet er laget i et samarbeid mellom Bjugn og Ørland kommuner, Fosen Videregående skole, Ervika Bygdalag, Ervika idrettslag, Bjugn idrettslag, Ørland hovedflystasjon og Yrjar idrettslag.

Turkartet selges nå for kr 40. Du kan få kjøpe det i Rådhusets Servicetorg i Bjugn og Ørland kommuner, samt Ørland folkebibliotek .

 


Finn nye turmål i Fosen med turplanleggingskartet Klikk for stort bilde

Turplanleggingskart Fosen ble utgitt i 1993 av Fosen Regionråd og Fosen Turlag.

Kartet har målestokk 1:150000, noe som er i groveste laget for vandring i terrenget.

Men kartet inneholder 82 turforslag, og oversikt over fiskevann, utleiehytter - så det er et utmerket hjelpemiddel for deg som leter etter nye turideer.

Kartet koster 50 kr, og selges fra Servicetorget i Bjugn og Ørland kommuners respektive rådhus.