Trygt hjem for en 50-lapp

Femtilapp - Femtikrone - Klikk for stort bilde

Trygt hjem for en femtilapp - hvordan bestille?

Trygt hjem for en femtilapp er en ordning for deg som er ung, og som vil ta taxi hjem på kvelden og natta i helgene. Trygt, billig, og ikke minst lurt – du slipper nemlig å bruke egen bil eller sitte på med andre for å komme deg hjem fra ulike arrangement!

Dersom du ringer taxisentralen før et fast tidspunkt på kvelden og forhåndsbestiller, får du taxi hjem innen samme kommune for en femtilapp.

Ordningen er et samarbeid mellom den enkelte taxisentral, kommunen og Sør-Trøndelag fylkeskommune.

Bjugn Taxisentral:

Samarbeid med Ørland: Femtilappen gjelder også over kommunegrensen.

For alle mellom 15-22 år.

Ringes inn kl 18.00 - 21.00

Rita Elizabeth Sundet