Logo Bjugn kommune - tekst siden - to linjer - Klikk for stort bilde Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Bjugn kommune. Den oppdateres ikke.

Fra 1. januar 2020 er Bjugn og Ørland slått sammen til en ny kommune: Ørland kommune.

Du finner nå informasjon på den nye siden Ørland kommune

Ørland rådhus finner du i Alf Nebbs gate 1 og 2, 7160 Bjugn.
Den nye Ørland kommune har organisasjonsnummer: 921 806 027.

Trygt hjem for en 50-lapp

Femtilapp - Femtikrone - Klikk for stort bilde

Trygt hjem for en femtilapp - hvordan bestille?

Trygt hjem for en femtilapp er en ordning for deg som er ung, og som vil ta taxi hjem på kvelden og natta i helgene. Trygt, billig, og ikke minst lurt – du slipper nemlig å bruke egen bil eller sitte på med andre for å komme deg hjem fra ulike arrangement!

Dersom du ringer taxisentralen før et fast tidspunkt på kvelden og forhåndsbestiller, får du taxi hjem innen samme kommune for en femtilapp.

Ordningen er et samarbeid mellom den enkelte taxisentral, kommunen og Sør-Trøndelag fylkeskommune.

Bjugn Taxisentral:

Samarbeid med Ørland: Femtilappen gjelder også over kommunegrensen.

For alle mellom 15-22 år.

Ringes inn kl 18.00 - 21.00

Rita Elizabeth Sundet