Logo Bjugn kommune - tekst siden - to linjer - Klikk for stort bilde Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Bjugn kommune. Den oppdateres ikke.

Fra 1. januar 2020 er Bjugn og Ørland slått sammen til en ny kommune: Ørland kommune.

Du finner nå informasjon på den nye siden Ørland kommune

Ørland rådhus finner du i Alf Nebbs gate 1 og 2, 7160 Bjugn.
Den nye Ørland kommune har organisasjonsnummer: 921 806 027.

Skolehelsetjenesten for grunnskolen 1. – 10. trinn

Alle skolene i kommunen har skolehelsetjeneste. I skolehelsetjenesten jobber helsesykepleier og fysioterapeut.

Klikk for stort bilde

Helsesykepleier har tilstedeværelsestid på alle skolene, fysioterapeut har tilstedeværelsestid på kommunens barne- og ungdomsskole. Skolehelsetjenesten kan kontaktes på SMS, mail eller ved oppmøte, og henvendelser kan rettes fra enkeltelever, foreldre/foresatte og lærere. Skolehelsetjenesten er et lavterskeltilbud, timeavtale er ikke nødvendig.

Skolehelsetjenestens oppgave er å fremme barn og ungdoms helse og trivsel, samt forebygge sykdom. Skolehelsetjenesten tilbyr rutineundersøkelser ihht anbefalte nasjonale retningslinjer, oppfølging av vaksinasjon ihht barnevaksinasjonsprogrammet, helseopplysning og oppfølging/samtaler med enkeltelever.

Til skolehelsetjenesten kan du gjerne komme og snakke om egen helse, problemer hjemme eller med venner, mobbing, forelskelse, seksualitet, prevensjon mm.

Stina Skavdal
Avdelingsleder helsestasjon/ helsesykepleier