Helsestasjon for sped- og småbarn 0 – 6 år

Helsestasjon 0-6år - Klikk for stort bilde

Helsestasjon for sped- og småbarn tilbyr alle barn i kommunen helsekontroller og vaksiner iht. anbefalte nasjonale retningslinjer og barnevaksinasjonsprogram.

Tjenesten gis ved hjemmebesøk etter fødsel, enkeltkonsultasjoner og/eller gruppekonsultasjoner. Informasjon om de enkelte kontrollene og vaksinasjonsprogram gis ved hjemmebesøk eller ved henvendelse til helsestasjonen.

Kommer du flyttende ny til kommunen er det fint om du gir beskjed til helsestasjonen dere har tilhørt om at helsekort sendes:

Bjugn helsestasjon, Arnfinn Astadsvei 2c, 7160 Bjugn , tlf 72 51 97 80

Når helsestasjonen mottar helsekort vil vi sende ut velkomstbrev med timeavtale for sped- og småbarn eller informasjon om «bli kjent samtale» hvis barnet har begynt på skole.

Stina Skavdal
Avdelingsleder / helsesøster