Logo Bjugn kommune - tekst siden - to linjer - Klikk for stort bilde Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Bjugn kommune. Den oppdateres ikke.

Fra 1. januar 2020 er Bjugn og Ørland slått sammen til en ny kommune: Ørland kommune.

Du finner nå informasjon på den nye siden Ørland kommune

Ørland rådhus finner du i Alf Nebbs gate 1 og 2, 7160 Bjugn.
Den nye Ørland kommune har organisasjonsnummer: 921 806 027.

Dersom vi ikke oppfyller våre forpliktelser

- Kan du ta det opp med vår ledelse

• For at du som pasient og beboer skal sikres et best mulig opphold hos oss, vil vi understreke betydningen av et godt og nært samarbeid med deg og dine pårørende. Vår holdning er at pårørende utgjør en viktig ressurs for våre pasienter, og vi vil legge til rette for at alle skal kjenne seg velkommen i våre avdelinger.
  • Personalet har plikt til å hjelpe deg med å videreformidle en eventuell klage til Helsetilsynet i Sør-Trøndelag.