Logo Bjugn kommune - tekst siden - to linjer - Klikk for stort bilde Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Bjugn kommune. Den oppdateres ikke.

Fra 1. januar 2020 er Bjugn og Ørland slått sammen til en ny kommune: Ørland kommune.

Du finner nå informasjon på den nye siden Ørland kommune

Ørland rådhus finner du i Alf Nebbs gate 1 og 2, 7160 Bjugn.
Den nye Ørland kommune har organisasjonsnummer: 921 806 027.

Forenklinger i byggesaksforskriften fra 1. juli

Den som skal bygge har imidlertid selv ansvaret for å sjekke at tiltaket ikke kommer i strid med plan- og bygningsloven, gjeldende reguleringsplaner eller annet regelverk.

Det er viktig at alle som skal bygge uten å søke, avklarer med byggesaksbehandler først hva som er gjeldende planbestemmelser m.m. for deres eiendom.

Se Direktoratet for byggkvalitet for informasjon om den nye loven.

Du kan også bruke denne interaktive veilederen "Bygg uten å søke" som ligger på http://byggutenasoke.dibk.no/#/choise, og som er et nytt verktøy for å øke selvbetjeningsmulighetene.

Petra Roodbol-Mekkes
Leder for arealbruksenheten