Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Logo Bjugn kommune - tekst siden - to linjer - Klikk for stort bilde Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Bjugn kommune. Fra 1. januar 2020 er Bjugn og Ørland slått sammen til en ny kommune.
Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden!
Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

 

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.


Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

 

Norskprøve desember 2018 - påmeldingsfrist 30. oktober

Det vil bli arrangert muntlig norskprøve tirsdag 4. desember 2018. Den vil bli avholdt i lokalene til Indre Fosen voksenopplæring(Rådhuset). Påmelding til prøven skjer ved henvendelse til leder for Bjugn voksenopplæring. Frist for påmelding er 30. oktober.

 

Det vil bli arrangert skriftlig norskprøve torsdag 6. desember 2018. Den vil bli avholdt i lokalene til Bjugn voksenopplæring(Nedre Internat). Påmelding til prøven skjer ved henvendelse til leder for Bjugn voksenopplæring. Frist for påmelding er 30. oktober.

Pris for privatister/betalende elever:

Muntlig prøve: 700 kroner

Skriftlig prøve: 700 kroner (Hvis det er noen som kun skal gjennomføre deler av den skriftlige prøven koster det 300 kroner pr. del)

 

Tor-Eirik Solli

Assisterende rektor Botngård skole

www.bjugn.kommune.no

Tor-Eirik.solli@bjugn.kommune.no 

911 38 361