Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

SFO - skolefritidsordning

Skolefritidsordningen (SFO) er et omsorgs- og fritidstilbud utenom den obligatoriske skoledagen for barn i 1. – 4. klasse og for barn med særskilte behov fra 6 – 12 år. 

Søk her

Ordningen skal fungere slik at elevene skal kunne være på skolen også etter skoletid og slippe å gå hjem for å være alene når foreldrene er på jobb.

Innhold og virksomheter skal preges av leik, kulturaktiviteter og sosial læring med omsorg, trygghet og trivsel. Åpningstidene i SFO bør tilpasses i størst mulig grad foreldrenes behov innenfor tidspunktene 7.30 – 16.30.

I den siste uka i juni og ei uke i august inngår aktiv sommerferie som del av SFO-tilbudet. SFO holder stengt i jule- og påskeferier.

Skolefritidsordningen holder stengt i 5 dager til planlegging i løpet av skoleåret. I feriene (høst, vinter og sommerferie) legges til rette for et SFO-tilbud kun ved Botngård skole.


Vedtekter for SFO (PDF, 98 kB)  

Her finner du priser pr. måned: Foreldrebetaling SFO 2018 (PDF, 43 kB)

 


Det må være minimum 5 barn ved SFO for at tilbudet skal bli igangsatt på den enkelte skole. I Bjugn kommune har vi tilbud om SFO ved alle skolene.

Kontakt

Botngård skole SFO - skolefritidsordningen
403 11 140

 

Vallersund oppvekstsenter SFO - skolefritidsordningen
72 52 07 75

 

Fant du det du lette etter?