Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

SFO - skolefritidsordning

AKTIVITET SFO - Klikk for stort bilde Skolefritidsordningen (SFO) er et omsorgs- og fritidstilbud utenom den obligatoriske skoledagen for barn i 1. – 4. klasse og for barn med særskilte behov fra 6 – 12 år. For å søke opptak i SFO bruker du dette skjemaet.

Dersom du trenger å ha barnet ditt i SFO i uke 8 (18.02.2019-22.02.2019) kan du fra 15. januar til 01.februar søke om det på dette skjema for vinterferien. 

Ordningen skal fungere slik at elevene skal kunne være på skolen også etter skoletid og slippe å gå hjem for å være alene når foreldrene er på jobb.

Innhold og virksomheter skal preges av leik, kulturaktiviteter og sosial læring med omsorg, trygghet og trivsel. Åpningstidene i SFO bør tilpasses i størst mulig grad foreldrenes behov innenfor tidspunktene 7.30 – 16.30.

I den siste uka i juni og ei uke i august inngår aktiv sommerferie som del av SFO-tilbudet. SFO holder stengt i jule- og påskeferier.

Skolefritidsordningen holder stengt i 5 dager til planlegging i løpet av skoleåret. I feriene (høst, vinter og sommerferie) legges til rette for et SFO-tilbud kun ved Botngård skole.


Vedtekter for SFO (PDF, 98 kB)  

Her finner du priser pr. måned: Foreldrebetaling skolefritidsordningen 2019 (PDF, 272 kB) 

 


Det må være minimum 5 barn ved SFO for at tilbudet skal bli igangsatt på den enkelte skole. I Bjugn kommune har vi tilbud om SFO ved alle skolene.

Kontakt

Botngård skole SFO - skolefritidsordningen
403 11 140

 

Vallersund oppvekstsenter SFO - skolefritidsordningen
72 52 07 75

 

Fant du det du lette etter?