Logo Bjugn kommune - tekst siden - to linjer - Klikk for stort bilde Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Bjugn kommune. Den oppdateres ikke.

Fra 1. januar 2020 er Bjugn og Ørland slått sammen til en ny kommune: Ørland kommune.

Du finner nå informasjon på den nye siden Ørland kommune

Ørland rådhus finner du i Alf Nebbs gate 1 og 2, 7160 Bjugn.
Den nye Ørland kommune har organisasjonsnummer: 921 806 027.

Helsestasjon for sped- og småbarn 0 – 6 år

Klikk for stort bilde

Helsestasjon for sped- og småbarn tilbyr alle barn i kommunen helsekontroller og vaksiner iht. anbefalte nasjonale retningslinjer og barnevaksinasjonsprogram.

Tjenesten gis ved hjemmebesøk etter fødsel, enkeltkonsultasjoner og/eller gruppekonsultasjoner. Informasjon om de enkelte kontrollene og vaksinasjonsprogram gis ved hjemmebesøk eller ved henvendelse til helsestasjonen.

Kommer du flyttende ny til kommunen er det fint om du gir beskjed til helsestasjonen dere har tilhørt om at helsekort sendes:

Bjugn helsestasjon, Arnfinn Astadsvei 2c, 7160 Bjugn.

Når helsestasjonen mottar helsekort vil vi sende ut velkomstbrev med timeavtale for sped- og småbarn eller informasjon om «bli kjent samtale» hvis barnet har begynt på skole.

Stina Skavdal
Avdelingsleder helsestasjon/ helsesykepleier