Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Logo Bjugn kommune - tekst siden - to linjer - Klikk for stort bilde Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Bjugn kommune. Fra 1. januar 2020 er Bjugn og Ørland slått sammen til en ny kommune.
Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden!
Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

 

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.


Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

 

Barn og familie

Klikk for stort bilde

Enhet for Helse og familie holder til i øvre internat ved Fosen videregående skole. Samlokalisering gir god tilgjengelighet til brukerne og danner grunnlag for styrket tverrfaglig samarbeid mellom faggruppene.

Enheten har "lav terskel" og "åpen dør", det vil si at hit kan brukerne komme uten henvisning eller timeavtale, og de som arbeider her vil være lydhør for brukernes behov. Enheten er åpen hver dag mellom kl. 09.00 og 15.00.

Enhetens formål er å gi et helhetlig og koordinert helsetilbud til voksne, barn, unge og familier. Helse og familieenheten arbeider etter de lovpålagte oppgaver som følger naturlig av helselovgivningen som Kommunehelsetjenesteloven.

 

Kontakt

Stina Skavdal
Avdelingsleder helsestasjon/ helsesykepleier
962 37 739

 

Nina Therese Venes Fjellheim
Konstituert helsesykpleier
902 45 832

 

Gøril Guldteig Fosse
Helsesykepleier
911 04 798

 

Lene Kotte
Jordmor
476 51 954