Logo Bjugn kommune - tekst siden - to linjer - Klikk for stort bilde Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Bjugn kommune. Den oppdateres ikke.

Fra 1. januar 2020 er Bjugn og Ørland slått sammen til en ny kommune: Ørland kommune.

Du finner nå informasjon på den nye siden Ørland kommune

Ørland rådhus finner du i Alf Nebbs gate 1 og 2, 7160 Bjugn.
Den nye Ørland kommune har organisasjonsnummer: 921 806 027.

Avlastning barn og unge

Avlastning er et tilbud til foreldre med tyngende omsorgsoppgaver ovenfor barn og ungdom med nedsatt funksjonsevne. Søker du tjenesten må du bo eller oppholde deg i kommunen.

Forvaltningskontoret vil behandle søknader fortløpende, og det vil i forbindelse med dette bli gjennomført hjemmebesøk for å kartlegge søkernes livssituasjon. Du vil komme i kontakt med en saksbehandler innen tre uker.

Forvaltningskontor