Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Logo Bjugn kommune - tekst siden - to linjer - Klikk for stort bilde Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Bjugn kommune. Fra 1. januar 2020 er Bjugn og Ørland slått sammen til en ny kommune.
Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden!
Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

 

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.


Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

 

Delegeringsreglement for Bjugn kommune

Kommunens delegeringsreglement er et hjelpemiddel for å gjøre kommunens organisasjon og beslutningsprosess så effektiv som mulig. Delegeringsregelmentet inneholder alle lover og forskrifter som styrer oppgavene for en kommune.

Det skal sikre en hensiktsmessig myndighets- og ansvarsavklaring mellom politiske organer og administrasjonen og mellom forskjellige politiske organer.

Gjennom delegeringsreglementet skal det legges til rette for at mest mulig av de politiske- og administrative ressursene skal kunne fokusere på utvikling og planlegging mens løpende drift og beslutning i enkeltsaker skal kunne skje med minst mulig bruk av tid og ressurser.