Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Logo Bjugn kommune - tekst siden - to linjer - Klikk for stort bilde Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Bjugn kommune. Den oppdateres ikke. 

Fra 1. januar 2020 er Bjugn og Ørland slått sammen til en ny kommune: Ørland kommune. 

Du finner nå informasjon på den nye siden Ørland kommune 

Ørland rådhus finner du i Alf Nebbs gate 1 og 2, 7160 Bjugn. 
Den nye Ørland kommune har organisasjonsnummer: 921 806 027. 

Turistinformasjon

Klikk for stort bildeTorra - foto Tom Ek

Åpningstider:
Man. 10.00 - 15.30
Tirs.  10.00 - 19.00
Ons.  10.00 - 19.00
Tors. 10.00 - 19.00
Fre.   10.00 - 15.30                                          
Lør:   11.00 - 14.00

 


Telefon: 72 51 95 09
Epost: biblioteket@bjugn.kommune.no
Besøksadresse: Alf Nebbs gate 14 ( Biblioteket i Bjugn kulturhus)

Bjugn kommune er en kystkommune med variert landskap. Her finner du alt fra flate jorder ved sjøen, lune viker med badestrender til fjell med flott utsikt og tur-, bær- og jaktterreng. 

 

Sjømerket Torra - markerer midtpunktet på den norske kystlinjen

Sjømerket i hvitt med rødt belte er reist for å markere at en er kommet halvveis fra svenskegrensen i sør-øst til grensen mot Russland i nord-øst langs kystlinjen.

Torra har vært et kjent merke for sjøfarende i lange tider, men nå når folk flest ferdes langs landeveien har sjømerkets betydning ikke vært like kjent som før. 

Som et viktig punkt for reisende i Norge bør det være naturlig å ta en tur og se på sjømerket som forteller deg at om du skal dra med båt, bil eller gå langs strandkanten så er du nå kommet midtveis langs kystlinjen, enten du drar nordover eller sørover.

Sjøen er tilgjengelig med båt som kan leies, og fiske kan du gjøre også fra land. Uberørte turområder kan føre deg på lange dagsturer i Bjugn eller fra Bjugn til Åfjord og Rissa.

Bjugn har svært mange innsjøer med mye fisk. Har du kano vil en tur fra Gjølgavatnet til Teksdalsvatnet være en opplevelse. Ta gjerne med telt og overnatt på turen.

Ved å gå inn på de ulike temaene på høyre side vil du finne opplysninger om ulike aktiviteter og severdigheter samt spise- og overnattingssteder.

VELKOMMEN TIL BJUGN!!