Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Logo Bjugn kommune - tekst siden - to linjer - Klikk for stort bilde Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Bjugn kommune. Den oppdateres ikke. 

Fra 1. januar 2020 er Bjugn og Ørland slått sammen til en ny kommune: Ørland kommune. 

Du finner nå informasjon på den nye siden Ørland kommune 

Ørland rådhus finner du i Alf Nebbs gate 1 og 2, 7160 Bjugn. 
Den nye Ørland kommune har organisasjonsnummer: 921 806 027. 

Hva fikk oss til å flytte til Bjugn?

Her har vi realisert drømmen, sier en småbarnsfamilie som i 2012 flyttet fra Island til Bjugn og etablerte bedrift. I dag presser de gjerne på for at flere skal bosette seg i Bjugn #tilflyttertirsdag,#realiserdrømmenibjugn

Pappa Grimur og døtrene på fisketur i Vallersund - Klikk for stort bilde

- Her har vi realisert drømmen, sier Grimur (36)

- Jeg drømte i studietiden i 2005 om å etablere et eget selskap, sier Grimur Víkingur Magnússon (36) som flyttet til Bjugn i 2012 sammen med kona Ína (32) samt barna Yrja (7) og Ylfa (4) fra Island, via Danmark.

- Hadde jeg bodd i Trondheim eller Oslo, hadde det neppe skjedd, sier han, som idag driver arkitektkontoret Finnsson & Grim Arkitektur, med kunder i Bjugn og Oslo, og på Island. - Og selskapet går idag bedre enn jeg turte håpe, sier han og viser til at flere store kunder kommer tilbake. 

Ina søkte og fikk i 2012 turnusplass som distriktslege, etter å ha funnet at “Bjugn så bra ut på Google Earth”. Siden har de valgt å bli boende. Etter bare tre år sier de seg godt integrert, og står gjerne på for at også andre skal bosette seg i kommunen.

- Bjugn er en liten kommune hvor det er trygt å bo og leve, med korte avstander til skole, idrett og kommunale tjenester. Vi ble tatt godt imot av hele småsamfunnet, fra kommunen til mannen i gata, sier de idag.

- I Bjugn har vi virkelig realisert drømmen!