Logo Bjugn kommune - tekst siden - to linjer - Klikk for stort bilde Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Bjugn kommune. Den oppdateres ikke.

Fra 1. januar 2020 er Bjugn og Ørland slått sammen til en ny kommune: Ørland kommune.

Du finner nå informasjon på den nye siden Ørland kommune

Ørland rådhus finner du i Alf Nebbs gate 1 og 2, 7160 Bjugn.
Den nye Ørland kommune har organisasjonsnummer: 921 806 027.

Kjøpe bolig eller tomt i Bjugn?

Klikk for stort bildeBjugn kommune har et variert tilbud av både brukte boliger og ubebygde tomter tilgjengelig til enhver tid.

For å komme i kontakt med den lokale megler som kjenner både område og utvalg finnes kontaktinfo til høyre på denne siden.

Der finnes også annonserte boliger i området, samt at du kan få generell bolig- og finansieringsrådgivning.

Ta kontakt med meglerfirma for en hyggelig boligprat, og velkommen til Bjugn!