Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Logo Bjugn kommune - tekst siden - to linjer - Klikk for stort bilde Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Bjugn kommune. Den oppdateres ikke. 

Fra 1. januar 2020 er Bjugn og Ørland slått sammen til en ny kommune: Ørland kommune. 

Du finner nå informasjon på den nye siden Ørland kommune 

Ørland rådhus finner du i Alf Nebbs gate 1 og 2, 7160 Bjugn. 
Den nye Ørland kommune har organisasjonsnummer: 921 806 027. 

Har du lyst til å flytte til Bjugn?

Til dere som ønsker å flytte til Bjugn - velkommen skal dere være!

Du kan også kontakte oss på 72 51 95 00 eller sende e-post til postmottak@bjugn.kommune.no

Velkommen til oppvekst- og kulturkommunen Bjugn
Hos oss kan du få et komplett oppveksttilbud for deg og din familie, fra det ufødte barn til barnet er ferdig på videregående skole. I tillegg kommer du til en kommune som etter siste måling har landets tredje beste musikk- og kulturskole, og som har landets andre innendørs skøytebane med mulighet for å drive fem idretter i samme bygg.


Nærheten til Marine Harvest Fishfeed og Ørland Flystasjon gjør Botngård, Høybakken og Ervika til et svært interessant og attraktivt boområde, for alle nyansatte ved Ørland Flystasjon som vil bo godt og ha kort vei til sin arbeidsplass. Her finner du et oppvekst- og kulturtilbud som man ikke finner maken til andre steder. I Trøndelag skjer det mye spennende både innenfor blågrønn sektor og offentlig sektor. Det skjer også spennende ting innenfor industriutvikling og samferdsel.

Hvordan er det å bo i Bjugn?
I Botngård, som er kommunesenteret i Bjugn, finner du ulike matbutikker, vinmonopol og apotek og andre spesialbutikker. Spisesteder, bank og forsikring. Oversikt over bedrifter i Bjugn.

Bjugn kommune satser stort på barn og unge, med både utdanning og fritidsaktiviteter.

Bjugn har ca. 150 aktive lag og organisasjoner, altså en rik meny for å dyrke både kropp og sjel for både barn og voksne.

Det er et stort spekter som dekker de aller fleste interesseområder fra American Car Club via fotball og curling til teaterlag, korps og kor.