Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Har du lyst til å flytte til Bjugn?

Til dere som ønsker å flytte til Bjugn - velkommen skal dere være!

Du kan også kontakte oss på 72 51 95 00 eller sende e-post til postmottak@bjugn.kommune.no

Velkommen til oppvekst- og kulturkommunen Bjugn
Hos oss kan du få et komplett oppveksttilbud for deg og din familie, fra det ufødte barn til barnet er ferdig på videregående skole. I tillegg kommer du til en kommune som etter siste måling har landets tredje beste musikk- og kulturskole, og som har landets andre innendørs skøytebane med mulighet for å drive fem idretter samtidig.


Nærheten til Ørland Hovedflystasjon – 14 kilometer fra Botngård – gjør Botngård, Høybakken og Ervika til et svært interessant og attraktivt boområde, for alle nyansatte ved ØHF som vil bo godt og ha kort vei til ØHF som arbeidsplass og med et oppvekst- og kulturtilbud som man ikke finner maken til andre steder. I Trøndelag skjer det mye spennende både innenfor blågrønn sektor og offentlig sektor. Det skjer også spennende ting innenfor industriutvikling og samferdsel.
 

Hvordan er det å bo i Bjugn?
Bjugn kommune satser stort på barn og unge, med både utdanning og fritidsaktiviteter.


Bjugn har ca. 150 aktive lag og organisasjoner, altså en rik meny for å dyrke både kropp og sjel for både barn og voksne.

Det er et stort spekter som dekker de aller fleste interesseområder fra American Car Club via fotball og curling til Vallersundrevyen. 

 

Fant du det du lette etter?