Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Offentlig innsyn

Ved bruk av eInnsyn finner du postlister, politiske utvalg, møteoversikt og møtereferater. Da vi har felles landbruksnemd med Ørland kommune har vi egen lenke til offentlig innsyn i denne nemda.
 

eInnsyn - postlister Bjugn kommune fra og med 2015

Her kan du se dokumenter som er sendt til og fra kommunen. Dokumenter som inneholder taushetsbelagte opplysninger er unntatt.

SLIK FINNER DU FRAM I POSTLISTENE

I postlistene finner du en oversikt over alle inngående og utgående dokumenter, der det nyeste ligger øverst. Setter du markøren/pilen på teksten vil du få opp en boks med saksnummer og andre opplysninger. Klikker du på teksten vil det komme opp et dokument-symbol som du kan klikke på for å åpne dokumentet. Ønsker du f.eks. å se en byggesak, kan du skrive inn gnr/bnr (eks: 08/012) i søkefeltet. Grunnen til dette er at sakstitler legges inn med gnr/bnr og dokumenter i saken legges inn med gnr/bnr. Pass på at du alltid har 2 siffer i gnr og 3 siffer i bnr.

Du kan også finne dokumenter ved å bruke søkeord.

Under "Flere valg" kan du avgrense søket ved å legge inn et datospenn. Finner du ikke dokumentet du ønsker å se ta kontakt på e-post: postmottak@bjugn.kommune.no

 

 

 

eInnsyn - politiske utvalg 

Her finner du innkallinger og protokoller til utvalgene som er utlagt. Saksinnkallinger og protokoller finner du ved å trykke på ønsket møtedato (fra og med januar 2015).

Offentlig innsyn Felles landbruksnemd for Bjugn og Ørland

 

 

 

 

 

 

Publisert av Rita Sundet. Sist endret 24.11.2016
Fant du det du lette etter?