Stenging av fergesambandet Brekstad - Valset i uke 15

Valstad fergeleie - Klikk for stort bilde
Det skal foregå anleggsarbeid på Valset fergekai. Fergesambandet Brekstad - Valset blir helt stengt i to perioder på ni dager:

Fra lørdag 7. april til og med søndag 15. april

I tillegg blir sambandet nattestengt fra uke 9 til og med uke 15, gjelder også nattberedskap.

Mandag - torsdag: mellom kl 23.00 og 06.00
Fredag: mellom kl 22.00 og 08.00
Lørdag: mellom kl 23.00 - 08.00

På vegne av Trøndelag fylkeskommune skal Statens vegvesen bygge om og tilpasse kaianleggene i fergesambandet Brekstad - Valset for el-ferger. På Valset skjer mesteparten av arbeidet mens fergetrafikken går som normalt, men noe av arbeidet er ikke mulig å gjennomføre samtidig som det går trafikk i sambandet. Derfor må sambandet stenges i to perioder på ni dager.

Et forbehold om stengeperiodene kan bli flyttet dersom det i forkant meldes tøffe værforhold som ikke gjør det mulig å gjennomføre planlagte arbeidsoperasjoner.

Sentrale vegknutepunkt på begge sider av Trondheimsfjorden vil bli skiltet med informasjon om stengingen av sambandet Brekstad - Valset og det anbefales trafikantene å benytte Flakk - Rørvik.

Infoen er hentet fra AtB's hjemmesider.