Ski og akedag på Bekkfaret barnehage

Glade barn, skiglede, mestringsfølelse og mye godt humør.

Rammeplanen sier: Barnehagen skal være en arena for daglig fysisk aktivitet og fremme barnas bevegelsesglede og motoriske utvikling. Måltider og matlaging i barnehagen skal gi barna et grunnlag for å utvikle matglede.

I dag har små og store barna på Bekkfaret barnehage hatt ski og akedag. Vi er så heldige å ha så stort uteområde at vi gjennomfører skirenn på baksida av barnehagen. Vi har også en kjempefin og populær akebakke på baksiden. Ved slike tilstelninger er det viktig med litt god mat. Alle barna får varm saft og nystekte sveler, og barna får utdelt diplom for kjempegod innsats.

Tekst og fotograf: Siv Annette Langvold.