Resultatet av årets TV-aksjon i Bjugn

TV-aksjon Kirkens bymisjon - Klikk for stort bilde TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn.

Tusen takk til alle som gikk med bøsser i går.  60 bøssebærere var ute og samlet inn penger til Kirkens bymisjon.

Fra innbyggerne i Bjugn kommune kom det inn: kr. 286 085.

Vi takker alle som bidro til at det kom inn 286 085,-fra Bjugn kommune. Uten deres hjelp har vi ikke fått til dette. Pengene som kom inn til Kirkens Bymisjon skal bl. a. brukes til å lage møteplasser, skaffe idrettsutstyr for barn i fattige familier og hjelpe hjemløse til et bedre liv 😊 Tusen takk til dere som har strikket skjerf også♥️♥️

I Bjugn kommune ga hver innbygger i snitt 58,82 kroner til bøssebærerne, noe som kvalifiserer til 106. plass i landet. I tillegg ble det vipset inn midler, noen betalte med SMS og andre ga gjennom f.eks. P3-aksjonen. Dette blir ikke registret på kommune.

Fagerenget montessoriskole i Lysøysundet tok en litt mer utradisjonell metode i bruk for å samle inn penger til aksjonen.

Onsdag 17. oktober arrangerte de skoleløp for TV-aksjonen, der elevene hadde skaffet seg "sponsorer" som donerte bort penger for hver runde elevene klarte å fullføre i løypa.

- Noen ga én krone per runde, mens andre ga 10 kroner. Det var både foreldre, besteforeldre og naboer som var sponsorer.

Det ble også arrangert loddsalg og salg av kaffe og kaker.

Fagerenget Montessoriskole skriver selv på sin Facebook-side:

"Herre min hatt....vi bøyer oss i hatten for foreldre, besteforeldre, naboer, slekt og sponsorer!!  👏🌹😘
Med deres hjelp har 33 elever til nå samlet inn snart 15 000,- til TV-aksjonen!! 👏🌹😘""