Logo Bjugn kommune - tekst siden - to linjer - Klikk for stort bilde Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Bjugn kommune. Den oppdateres ikke.

Fra 1. januar 2020 er Bjugn og Ørland slått sammen til en ny kommune: Ørland kommune.

Du finner nå informasjon på den nye siden Ørland kommune

Ørland rådhus finner du i Alf Nebbs gate 1 og 2, 7160 Bjugn.
Den nye Ørland kommune har organisasjonsnummer: 921 806 027.

Resultat etter grovtelling valgtingsstemmer

Avlevering av stemmer fra Oksvoll krets - Klikk for stort bildeGrovtelling av valgtingsstemmene som er avlagt i Bjugn kommune er nå gjennomført.

Ved Fagerenget krets stemte 119 ja, 60 nei og 1 blankt, totalt antall stemmer der er foreløpig telt til 180.

I Sandnes krets stemte 131 ja, 51 nei og 3 blankt, totalt antall stemmer der er foreløpig telt til 185.

I Oksvoll krets stemte 128 ja, 28 nei og 1 blankt, totalt antall stemmer der er foreløpig telt til 157 .

I Botngård krets stemte 536 ja, 194 nei og 7 blankt, totalt antall stemmer der er foreløpig telt til 737.

Foreløpig resultatet av denne tellingen er at 71%  sier ja og  28% sier nei til kommunesammenslåing mellom Bjugn og Ørland og 1% har stemt blankt.

Resultatet av fintellingen vil bli frigitt i en egen pressemelding så snart det er klart.