Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Kors på halsen - et samtaletilbud til barn og unge fra Røde Kors

logo - Kors på halsen - Røde Kors - Klikk for stort bilde

Kors på halsen (KPH) er et nasjonalt samtaletilbud for alle opp til 18 år. Det er gratis og anonymt, og vi holder åpent mandag til fredag kl. 14-22 gjennom hele året. Rundt 200 Røde Kors-frivillige med grundig opplæring svarer på mail, chat og telefon. På nettsiden har vi også et forum hvor ungdom kan støtte hverandre.

Mail, chat og forum: www.korspahalsen.no
Telefon: 800 333 21 (man-fre kl. 14-22)

Kors på halsen er ingen krisetjeneste, men et lavterskeltilbud hvor barna kan ta kontakt om det de har på hjertet – stort eller smått.

I Kors på halsen er vi opptatt av å ta barna på alvor gjennom å lytte, støtte og gi håp.  At vi inviterer til en samtale uten timebestilling, anonymt og gratis, legger lista lavt. Det er ofte her mange forteller om det som er vanskelig for første gang.

Vi ønsker å støtte barnet, men også å gi styrke til å finne hjelp i eget miljø og egne nettverk. Hos oss kan de begynne praten, og øve seg på å si det de egentlig vil fortelle hjemme.

Les mer på www.korspahalsen.no, og på Facebook-siden vår (www.facebook.com/korspahalsen).

Se gjerne gjennom kampanjefilmene våre.

Fant du det du lette etter?