Innføring av nytt mobilt bedriftsnett

Mobiltelefon - Klikk for stort bilde Bjugn kommune går over til nytt telefonisystem. Dagens sentralbord vil bli avviklet. Kommunens sentralbordnummer 72 51 95 00 vil være det samme som tidligere.

Alle ansatte vil få egne mobiltelefoner med eget nummer. Vi vil fortløpende legge ut telefonnummer til ansatte på hjemmesiden. Du vil etterhvert finne direktenummeret til saksbehandler du ønsker kontakt med på vår hjemmeside.

I omleggingen av nytt telefonisystem kan det oppstå noen forsinkelser og problemer. Vi ber om forståelse for noe redusert framkommeligheten under omleggingen.

Du kan også kontakte oss på epost: postmottak@bjugn.kommune.no (Husk at sensitive opplysninger ikke må sendes på epost.)