Innføring av mobilt bedriftsnett

Mobiltelefon - Klikk for stort bilde Bjugn kommune har gått over til nytt telefonisystem.

Kommunens sentralbordnummer 72 51 95 00 vil være det samme som tidligere.

Alle ansatte har fått egne mobiltelefoner med eget nummer.  Du finner direktenummeret til saksbehandler du ønsker kontakt med på vår hjemmeside:

Telefonnummer til ansatte

Du kan også kontakte oss på epost: postmottak@bjugn.kommune.no (Husk at sensitive opplysninger ikke må sendes på epost.)

Send elektronisk post på en sikker måte:

E-post kan være en usikker kanal fordi den er lett å få tak i for uvedkommende. Du kan heller aldri være trygg på at e-posten når mottakeren, fordi den kan stoppes i spam-filter.

• Ved å benytte tjenesten eDialog, kan du nå sende oss dokumenter via en sikker kanal. Vi oppfordrer både privatpersoner og bedrifter til å benytte eDialog til å sende dokument trygt inn til oss.

• For å bruke tjenesten, må du logge på/autentisere deg ved hjelp av ID-porten (MinID, BankID mv)