Har du fått invitasjon til Drikkevannsstudien?

Klikk for stort bilde

Folkehelseinstituttet har sendt ut nærmere 86 000 invitasjoner til hele landet, og håper du tar deg tid til å være med 🙂 Vi trenger nemlig DIN hjelp til å finne ut av hvor mange som blir syke av drikkevannet i Norge hvert år.

Folkehelseinstituttet har invitert 56 000 personer over hele landet til å delta i Drikkevannsstudien og vi er straks i mål med den første rekrutteringsrunden. Dessverre så var svarprosenten noe lavere enn forventet og Folkehelseinstituttet sender derfor invitasjonsbrev til nye 30 000 personer. Rekrutteringen starter i uke 49 i Trøndelag fylke, deriblant i Bjugn kommune.

Mer informasjon om Drikkevannsstudien finner du på Folkehelseinstituttets nettsider.

Film for deltakere til Drikkevannsstudien