Logo Bjugn kommune - tekst siden - to linjer - Klikk for stort bilde Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Bjugn kommune. Den oppdateres ikke.

Fra 1. januar 2020 er Bjugn og Ørland slått sammen til en ny kommune: Ørland kommune.

Du finner nå informasjon på den nye siden Ørland kommune

Ørland rådhus finner du i Alf Nebbs gate 1 og 2, 7160 Bjugn.
Den nye Ørland kommune har organisasjonsnummer: 921 806 027.

Har du fått invitasjon til Drikkevannsstudien?

Klikk for stort bilde

Folkehelseinstituttet har sendt ut nærmere 86 000 invitasjoner til hele landet, og håper du tar deg tid til å være med 🙂 Vi trenger nemlig DIN hjelp til å finne ut av hvor mange som blir syke av drikkevannet i Norge hvert år.

Folkehelseinstituttet har invitert 56 000 personer over hele landet til å delta i Drikkevannsstudien og vi er straks i mål med den første rekrutteringsrunden. Dessverre så var svarprosenten noe lavere enn forventet og Folkehelseinstituttet sender derfor invitasjonsbrev til nye 30 000 personer. Rekrutteringen starter i uke 49 i Trøndelag fylke, deriblant i Bjugn kommune.

Mer informasjon om Drikkevannsstudien finner du på Folkehelseinstituttets nettsider.

Film for deltakere til Drikkevannsstudien