Ferieavvikling byggesakskontoret

Direktoratet for byggkvalitet - illustrasjonsbilde.jpg - Klikk for stort bilde I uke 28 til og med 33 avvikler saksbehandlere på arealbruksenheten ferie. Det vil være sterk redusert bemanning i denne perioden og det må påregnes lengre saksbehandlingstid. I uke 30 og 31 er det ingen byggesaksbehandlere tilgjengelig.

Har du spørsmål rundt byggesak, delesak, oppmåling eller plansak i ferieperioden så kan du ta kontakt pr. epost med saksbehandleren. Saksbehandleren vil da svare etter å ha kommet tilbake fra ferie. Hastesaker kan sendes til postmottak@bjugn.kommune.no.

Arealbruksenheten ønsker alle en god sommer!

Petra Roodbol-Mekkes

Leder arealbruksenheten