Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Bjugn IL og Wing OK inviterer til vårens orienteringshøydepunkt i Bjugn den 11.-12. mai

Norgescup Nm ultralang - Klikk for stort bilde Bjugn IL skal i samarbeid med WING OK fra Trondheim arrangere NM i orientering - distansen er ultralang. 

Det vil si at løypene er vesentlig lengre enn i ordinære o-løp. Den lengste løypa er på 22 km og løpes av herrer senior. Den korteste løypa er på 11 km og løpes av damer yngre junior.

 

 

 

Terrenget spenner fra kystmyrer via tradisjonelle trøndermyrer til ordinært skogsterreng og åpne områder - Klikk for stort bildeTerrenget spenner fra kystmyrer via tradisjonelle trøndermyrer til ordinært skogsterreng og åpne områder Vi har i underkant av 170 påmeldte og har en målsetting om å komme over 180 startende. I tillegg arrangeres det et ordinært orienteringsløp også med innkomst i Fosenhallen og vi regner med å ha om lag 100 deltagere på det.

 

Målgangen er i Fosenhallen og det vil være kamera ute i skogen og også et når de nærmer seg mål. I tillegg vil en del av løperne ha GPS slik at de kan følges på storskjerm i Fosenhallen.

 

På lørdag arrangeres det Norgescup og et ordinært o-løp hvor vi beregner samme antall deltagere som på søndagens NM. Dette løpet går fra Tjønnstua.

 

I forbindelse med NM arrangerer vi også orienteringsaktiviteter i samarbeid med skolene.

 

Dette er to relativt store arrangement som krever en relativt stor stab av frivillig for å ordne alt fra utsetting av poster via tidtaking til kiosksalg. Tidtakinga ordnes via brikker som løperne har med seg, stempler på postene og registrerer tiden i mål.

Les mer på nm ultralang 2019 

For de som ønsker å komme seg ut og orientere, men uten konkurranse, så har vi også i år turorientering.

 

Mvh

Geir Aune

Bjugn IL - orientering

Tlf 41 62 27 43

Fant du det du lette etter?