Begrenset saksbehandlerkapasitet ved arealbruksenheten (byggesakskontoret)

Bolighus - illustrasjon.jpg - Klikk for stort bilde

Arealbruksenheten har for tiden begrenset saksbehandlerkapasitet, dette gjelder plansaker, byggesaker og oppmålingssaker Det kan derfor oppleves at saksbehandlere er vanskelig å nå telefonisk og det må dessverre påregnes lenger tid for å få svar på henvendelser og søknader. For å yte best mulig service til alle legger vi derfor om praksisen vår:

Har du spørsmål eller vil du avtale en time, kan du sende en epost til postmottak@bjugn.kommune.no. Oppgi navn, telefonnummer og adresse eller gård- og bruksnummer, og gi en kort beskrivelse av tema eller spørsmål.

En saksbehandler vil da kontakte deg. Vi vil besvare enkle henvendelser med epost eller telefonisk, mens vi avtaler en time når det gjelder mer kompliserte saker. Inntil videre vil det kun være mulig å møte en saksbehandler etter time avtale.

Vi vil fortsatt gjøre vårt beste for å svare på spørsmål du har angående arealplaner, byggesak eller oppmåling!

Petra Roodbol-Mekkes

Leder arealbruksenheten