Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

BATTERIJAKTEN - innsamling av brukte batterier

Gruppebilde av 4. klasse ved Botngård skole 2018 - Klikk for stort bildeGruppebilde av 4. klasse ved Botngård skole 2018

Vi ønsker oss flere brukte batterier - lever disse til skolen i kasse som er plassert ved skranken i hovedinngangen

4. klasse ved Botngård skole er miljøagenter i årets batterijakt. Batterijakten er en klassekonkurranse for alle landets 4. klasser, hvor elevene skal samle inn så mange brukte batterier som mulig, og sørge for at de gjenvinnes i stedet for at de havner i søpla, eller enda verre – i naturen. Batterijakten er en morsom, miljøvennlig og lærerik konkurranse, som både skaper engasjement og samhold i klasserommet.

Våre miljøagenter i 4. klasse ved Botngård skole er veldig engasjerte, og har allerede samlet inn mange kilo brukte batterier. Mulighet til å vinne hovedpremien på 30000 kroner er innen rekkevidde. Men vi må fortsette å samle inn flere batterier og ønsker at alle som har brukte husholdningsbatterier, leverer disse til skolen i en kasse som er plassert ved skranken i hovedinngangen. Vær så snill – hjelp oss å gjøre en innsats for miljøet!

Mer informasjon om batterijakten, og innsamlingsresultater for klassene finner dere på www.batterijakten.no

Batterijakten varer fra 9. til 29. april 2018.

 

Fant du det du lette etter?