Logo Bjugn kommune - tekst siden - to linjer - Klikk for stort bilde Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Bjugn kommune. Den oppdateres ikke.

Fra 1. januar 2020 er Bjugn og Ørland slått sammen til en ny kommune: Ørland kommune.

Du finner nå informasjon på den nye siden Ørland kommune

Ørland rådhus finner du i Alf Nebbs gate 1 og 2, 7160 Bjugn.
Den nye Ørland kommune har organisasjonsnummer: 921 806 027.

Bjugn rådhus

Kommunenummer 5017

Engstorkenebb (Geranium pratense) ble valgt som kommuneblomst for Bjugn kommune. Vedtak ble fattet i hovedutvalg for Oppvekst og Kultur 23.08.2000.

Heraldisk flagg for Bjugn kommune - et ror på blå bunn

Den 27. april 1987 vedtok Bjugn kommunestyre at kommunens våpen og flagg skulle være "et ror på blå bunn."

I statsråd 10. mars 1989 ble bestemt:
" Bjugn kommunestyres vedtak 27. april 1987 om våpen og flagg for kommunen godkjennes.

Bjugn kommunes våpen blir: I blått et gull ror.

Bjugn kommunes flagg blir: I blått et gull ror."