fb-toppbanner unicef 2017

TV-aksjonen NRK 2017 går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 22.oktober.

Arrangørene av utdanning- og yrkesmessen Mulighetenes Messe ønsker å lyse ut en konkurranse om utforming av logo.

Marine Harvest Norway AS, søker om etablering av akvakulturanlegg på ny lokalitet Lønngrunnen i Bjugn kommune, posisjon 63° 56,251’ N 9° 46,753’ Ø (Euref89/WGS84).

Søknaden gjelder etablering av anlegg for matfisk av laks, ørret og regnbueørret. Lokaliteten søkes godkjent for en lokalitetsbiomasse på 6240 tonn.

Båt i vannet.jpg

Har du en kassert fritidsbåt du vil kvitte deg med?

Fosen Renovasjon IKS tar imot båter inntil 15 fot på gjenvinningsstasjonene i Rissa, Åfjord, Bjugn og Ørland.

Stein Erik Moxnes søker om etablering av anlegg for fastsittende organismer fra gruppen Maxillopoda ved Halsøya i Bjugn kommune, posisjon 63˚ 15.444’ N 9˚ 41.892’ E (Euref89/WGS84). Det søkes om en produksjon på 40 tonn på 240 Da.

Vannkran

Arbeidet starter mandag 2. oktober klokka 09:30 og beregnes ferdig klokka 15.00

På grunn av skrivertrøbbel kan det være noen som har fått to fakturaer på kommunale avgifter, hvis fakturanr. er det samme, kan du kaste den ene.

Kommunen beklager hendelsen.

Illustrasjon 1
Søknadsfrist 30. oktober 2017 via elektronisk søknadsskjema fra Kulturdepartementet.

"Kulturdepartementet viser til innføring av nytt fagsystem for spillemiddelordningen for idrettsanlegg fra oktober 2017. Dagens fagsystem med tilhørende søknadsskjema, blir avviklet sommeren 2017.

Departementet ønsker å minne om at søknadsskjemaet for neste søknadsrunde først blir tilgjengelig 2. oktober 2017."

Den nye løsningen er tilgjengelig på www.anleggsregisteret.no etter 2. oktober.

FosenHallen

Fosenhallen åpner igjen for ny skøytesesong 30.September 2017.

De holder på med å legge is nå selv om det er sommervarme ute..

Helsefag NKI AS tilbyr seks forskjellige videreutdanninger, som fint lar seg gjennomføre mens du er i jobb. Studiene er fullfinansiert av Helsedirektoratet og Sør-Trøndelag fylkeskommune.