Blomsterstol i naturen

10. trinn ved Botngård skole hadde avslutningsprosjektet "Min plass" hvor de har gjort en brukt stol til sin egen. Oppgaven var at stolen de laget skulle representere dem selv som person og mange har gjort noe helt eget ut av dette. Bildene er av et samlet trinn på den aller siste dagen på skolen og markerer slutten på en periode og inngangen til en ny. Faglærer ved kunst og håndverk har vært Heidi Beate Skaret.

Valmue.jpg

Bjugn kommune har vel 4800 innbyggere og ligger på Fosen-halvøya, ca. 9 mil fra Trondheim. I kommunesenteret Botngård finner du de fleste private og offentlige tjenester. Botngård er et stort skolesentrum i Fosen-sammenheng med vår egen 1-10 skole og Fosen videregående skole. Her finnes også legekontor og helsesenter, kulturhus, svømmehall, håndballhall og Fosen-Hallen som er landets andre innendørs skøytehall for lengdeløp. Kommunen har full barnehagedekning. Bjugn kommune har totalt 325 årsverk.

Få, om noen, plasser i Norge, investeres det så tungt på landjorda som i og rundt Bjugn kommune. Vi har hatt kraftig utvikling i havbruksnæringen i kommunen. Vi tar del i den historiske satsningen på vind på Fosen i årene som kommer. I tillegg er Bjugn kommune sammen med Ørland kommune utpekt som forsvarskommuner med spesielt ansvar for utviklingen av Ørland Hovedflystasjon som enebase for landets nye F-35 kampfly. Denne utviklingen gir befolkningsvekst og grunnlag for stor aktivitet innenfor bygg- og anleggsbransjen.

Sommerfugl

Enheten jobber med forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling av kommunale bygg og kommunaltekniske anlegg. Enheten består av ca. 30 personer på de forskjellige fagområder. Enheten ledes fra rådhuset i Botngård. Vi søker en renholder som kan forsterke renholdsteamet i sommerperioden.

Hovedoppgaver for stillingen:

• Renhold av kommunale bygg, blant annet kontorer, flerbruks bygg, badehus.

Kvalifikasjoner for stillingen:

• Det er å foretrekke personer med fagbrev men dette er ikke et krav.
  • Det er å foretrekke personer med erfaring i fagfeltet men det er ikke et krav.

Vi søker en person som:

• Kan utføre arbeidsoppgaver selvstendig
  • Ønsker å levere gode tjenester til kommunens innbyggere
  • Har førerkort klasse B og disponere bil i forbindelse med arbeid

Vi kan tilby:

• 50% fast stilling i uke 28-31
  • Lønn etter avtale

Spørsmål om stillingen kan rettes til enhetsleder Rolf Roodbol på 72519582 eller ledende renholder Toril Valstad på 91889635, eller via epost til Rolf.Roodbol@bjugn.kommune.no

Søknad sendes Bjugn kommune, Alf Nebbsgt. 2, 7160 Bjugn eller postmottak@bjugn.kommune.no

Bøker.jpg

26. juni - 07. juli:   mandag - fredag  kl. 10.00 - 15.30

08. - 23. juli:  STENGT

24. juli - 11. august:   mandag - fredag  kl. 10.00 - 15.30

Lavvotur uke 24

Bekkfaret barnehage har et flott naturområde bak barnehagen som vi ofte bruker.

Dette området er blitt døpt «Rådyrskogen» - nettopp pga at  det ofte er rådyr der når barna kommer på besøk.

I uke 24 hadde vi satt opp lavvoen vår der oppe. Dette var til stor stas hos barna. Her ble det mye leik og utfoldelse.

Hver fredag har 6-års klubben turdag. Denne fredagen ble en super dag oppe i Rådyrskogen.

«Barnehagen skal legge til rette for at barna kan få et mangfold av naturopplevelser og få oppleve naturen som arena for lek og læring.»

Rammeplan for barnehager 2017

Bekkfaret barnehage

Hege Sørgård Hovd

Etter forslag fra Høyre, Fremskrittspartiet og Venstre ble det i Stortinget torsdag 8. juni vedtatt, med 86 mot 83 stemmer, å slå sammen Bjugn kommune og Ørland kommune fra 1. januar 2020.

penger_19.jpg

Lotteri- og stiftelsestilsynet skal fordele 1,3 milliard kroner i momskompensasjon til frivillige lag og organisasjoner i 2017.

Sommerfest 2017 - medarbeidere i amfiet

7. juni hadde alle ansatte i Bjugn kommune sommerfest på Mølnargården.

Vi koste oss med grillmat, allsang og musikk av husbandet.

Stor takk til AMU og alle som var med på å lage en trivelig sommerfest.

Kystplan AS er engasjert av tiltakshavere og grunneiere QEM Aguaservice AS for å bistå med reguleringsplanarbeid på eiendommen gnr. 4 bnr.64.

Området innenfor reguleringsgrense er på ca.5,7 daa. Ønsket formål er næringsformål.

Formålene er delvis i tråd med kommunens arealplan hvor det i dag er regulert til et blandingsformål inkludert næring.

Hele oppstartsvarselet og kartmaterialet er vedlagt i høyre marg.

Vi gjør oppmerksom på at arbeidet nettopp er startet.

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med Berit Moen på telefon 93460021

Eventuelle merknader må leveres skriftlig innen 07.07.2017

Til

Kystplan AS,