Fra 1. januar 2020 blir Bjugn Kommune og Ørland kommune slått sammen til en. Navnet på den nye kommunen blir Ørland kommune som vil få et nytt organisasjonsnummer.

Folkehelseinstituttet har sendt ut nærmere 86 000 invitasjoner til hele landet, og håper du tar deg tid til å være med 🙂 Vi trenger nemlig DIN hjelp til å finne ut av hvor mange som blir syke av drikkevannet i Norge hvert år.

Folkehelseinstituttet har invitert 56 000 personer over hele landet til å delta i Drikkevannsstudien og vi er straks i mål med den første rekrutteringsrunden. Dessverre så var svarprosenten noe lavere enn forventet og Folkehelseinstituttet sender derfor invitasjonsbrev til nye 30 000 personer. Rekrutteringen starter i uke 49 i Trøndelag fylke, deriblant i Bjugn kommune.

Mer informasjon om Drikkevannsstudien finner du på Folkehelseinstituttets nettsider.

Film for deltakere til Drikkevannsstudien

Abonnenter ved gamle Nes vannverk blir uten vann.

27. november 2019 mellom kl. 09.00 og 10.00

Enkelte forbrukere kan oppleve noe redusert vanntrykk frem til kl. 15.00

Per Bjørn Eggen
915 30 337

Tallene for 3. kvartal 2019 fra Statistisk sentralbyrå (SSB) viser at vi fortsetter å øke innbyggertallet i kommunen.

Bjugn er eneste kommune på Fosen med vekst i folketallet. Siden forrige kvartal har vi blitt 24 flere innbyggere i kommunen.

Totalt i år har folketallet vårt økt med 55 innbyggere.

Fuglenekene er hengt opp og grillbua er gjort klar til førjulskos i Sansehagen vår på Bjugn Helsesenter. Vi gleder oss til mange fine stunder i førjulstiden.

Stor stas for barna på Bekkfaret barnehage at bakken endelig er dekket med snø.

Det gir nye muligheter for aktiviteter og utfoldelse😊.

Måtte det bare vare.......

ISU i samarbeid med Norges Skøyteforbund inviterer deg til å bli med på ISU Junior World Cup i Bjugn. Dette ISU Junior World Cup er den første konkurransen av Junior Speed Skating World Cup series of 2019/2020, og er en kvalifiserings konkurranse for 2020 Winter Youth Olympic Games.

Velkommen til ISU Junior verdensmesterskap 16 - 17. nov 2019 i Bjugn
ISU i samarbeid med Norges Skøyteforbund inviterer deg til å bli med oss ​​til ISU Junior-VM i Bjugn. Dette ISU Juniorverdensmesterskapet er den første konkurransen i Junior Speed ​​Skating World Cup-serien fra 2019/2020 og er en kvalifiseringskonkurranse for vinter-OL junior i 2020.

Dessverre er det oppstått tekniske problemer, som gjør at den ikke er satt i drift. Vi beklager dette, ny kunngjøring vil bli lagt ut så snart problemet er løst.

For å bedre mobildekningen i området Skavdal/Haugen har det i sommer blitt oppført mobilmast på Middagsfjellet.

I dag, 12.11.2019 ble anlegget satt i drift. Normalt kan det ta noen dager med optimalisering, så dette blir bra.

Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Fylkeskommunen og Bjugn kommune med Telenor som operatør.

Foto: Pål Magnar Dahlø, Fylkeskommunen

Invitasjon til informasjonskveld om ungdomsmiljø og rus i Ørland og Bjugn

Fosen videregående vil i samarbeid med politiet og helsetjenesten i Ørland og Bjugn, invitere foresatte og andre som er opptatt av ungdommen til en informasjonskveld med tema ungdom og rus.

Agenda for kvelden

• Status i Bjugn og Ørland

• Faktainformasjon om rusmidler og hjelpetjenester

• Dialog

Vi håper at både foresatte, dere som jobber med ungdommen i frivillige lag og foreninger, besteforelder, ansatte i skolene, politikere og alle som bryr seg om vår felles ungdom har anledning til å møte.

Arrangementet holdes i Kultursalen, Bjugn kulturhus mandag 18. november kl. 17.30-20.00