Vannkran

Vannet blir stengt torsdag 15. februar fra kl 10.00 til kl 15.00.

Bjugn kommune, vannverket

Kursoversikt:

- Nettbrett og Ipad-kurs, 26. februar - Ørland rådhus, møterom Rusaset
- PC-kurs, 9. og 16. april - Ørland rådhus
- Android og Iphone-kurs, 7. og 14. mai - Ørland rådhus, møterom Yrjar

Pris pr. kurs: kr 100,- / 250,- inkudert medlemskap i Seniornett Norge

Påmelding ved din lokale frivilligsentral
Ørland: Margaret Aune tlf 916 92 869
Bjugn: Jorunn Eide, tlf 926 00 232

penger_19.jpg

Kulturmidler 2018

Drifts- prosjektstøtte til lag og foreninger i Bjugn kommune.

Ungdommens kulturstipend 2018

Stipendordning for talenter innen kunst og uttrykk, i alderen 16-25 år.

(Et samarbeid mellom Bjugn kommune, Bjugn musikkråd og Bjugn sparebank)

Det oppfordres til å bruke elektronisk søknadsskjema.

Ved spørsmål, ta kontakt med kulturavdelingen, tlf 72 51 95 00

Søknadsfrist 1. mars 2018

Friluftsdag

Vi har nå mange ledige stillinger som du kan søke på. Sjekk Webcruiter for nærmere informasjon om stillingene.

Velkommen som jobbsøker i Bjugn kommune!

Bilde av Ipad 1

Nå skal vi ha kurs i grunnleggende bruk av nettbrett!

Sted: Ørland rådhus  26.02.18   Kl. 12.00 – 16.00

Ipadkurs: Møterom Rusaset.

Android nettbrett: Møterom Yrjar

Kurset koster 100kr

I dette kurset vil du få en grunnleggende gjennomgang av hvordan du bruker nettbrettet ditt. Her vil du lære litt om hvordan funksjoner nettbrettet ditt har, og hva du kan bruke det til. Alt fra hvor kamera er og hvordan du tar bilder, til hvordan du laster ned en App. Det er kurs i både Ipad og Android nettbrett, så husk å informer hvilket kurs du ønsker å melde deg på!

Påmelding ved din lokale frivilligsentral
Ørland: Margaret Aune - 91692869
Bjugn: Jorunn Eide – 92600232

Ta med et smil, nettbrettet og eventuelt ladeledning.
Det vil bli en lett servering!

samiskbekkfaret1 0218

På Bekkfaret barnehage, avdeling Sjøstjerna har vi i dag avholdt Samisk Landsmøte. 6 årsklubb barna har hatt møte på møterommet, vi spiste møtekjeks og vi lærte nye ting om samene.

I dag er det Samefolkets dag og hele denne uka har vi same uke på Bekkfaret barnehagen.

Vi spiser samemat, vi kaster lasso, vi joiker, vi fargelegger sameflagget og vi lager temavegg om samene.

Rammeplanen sier at barnehagen skal synliggjøre samisk kultur og at barna kan utvikle respekt og fellesskapsfølelse for det samiske mangfoldet.

Sameflagg

Nasjonaldagen ble vedtatt av Samekonferansen i 1992 og er felles for samer i Finland, Norge, Sverige og Russland.

Bjugn kommune har heist det samiske flagget på alle kommunale bygninger i dag.

Gratulerer med dagen!

Marine Harvest Norway AS søker om arealutvidelse av lokaliteten Tranøya i Bjugn kommune.

Posisjon 63° 52.324' N 9° 46.192' Ø (Euref89/WGS84). Lokaliteten er i dag godkjent for en lokalitetsbiomasse på 1 560 tonn. Denne skal ikke endres. Det søkes om utvidelse av godkjent areal med 50 %.

Søknaden finnes også på papir ved servicekontoret i Bjugn Rådhus.

Eventuelle merknader til søknaden sendes: Bjugn Kommune, Alf Nebbs gate 2, 7160 Bjugn eller på e-post til: postmottak@bjugn.kommune.no innen 5.3.2018.

Saksdokumenter:

- Marine Harvest Norway AS - Akvakultur av stamfisk av laks. Søknad om utvidelse av lokaliteten Tranøya N - Oversendelse for høring av behov for supplerende opplysninger samt for kommunal behandling

- B-undersøkelse

- SAM e-rapport

- C-undersøkelse for Tranøya

- Tillatelse til akvakultur i flytende eller landbasert anlegg

- Sjøkart Tranøya

- Sjøkart Tranøya - anlegg med fortøyninger

- Miljøovervåkning av marine oppdrettsanlegg, datert 23.05.2008

- Miljøovervåkning av marine oppdrettsanlegg, datert 04.09.2013

- Tranøya

Her er den offentlige søkerlisten over de som ønsker å være prosjektleder for sammenslåingen i prosjektfasen for så å tiltre rådmannsstillingen 1.1.2020.

Reguleringsplan for Nedre Prestdalsveien ble vedtatt av Bjugn kommunestyre i møte 18. januar 2018, sak 18/1.