Botngård skole

Både grunnskole og videregående skole starter årets undervisning mandag 21. august.

Botngård skole starter skoledagen kl 08.50

Vallersund Oppvekstsenter starter skoledagen kl 08.30

Her finner du de enkelte skolebussrutene fra AtB:

Brannvernuka arrangeres i uke 38, 18.09-22.09. 2017.

Denne uka vil det være stort fokus på brannvern, både lokalt og nasjonalt.

Forsvarsbygg har utarbeidet, og oversendt støykartleggingsrapporten for Vågan skyte- og øvingsfelt. Støysonene er tegnet opp iht. Miljøverndepartementets «Retningslinjene for behandling av støy i arealplanlegging T-1442/2016».

penger_19.jpg

Fra og med 1. august er det ikke lenger krav om at kommunene skal kunne ta imot kontant innbetaling av skatt og arbeidsgiveravgift.

Dette kan fortsatt betales i en bankfilial om du ikke har nettbank.

Budsjett 2017 økonomiplan 2017-2020

og er stengt i ukene 29 - 30 - 31, tilbake igjen mandag 7. august

Blomsterstol i naturen

10. trinn ved Botngård skole hadde avslutningsprosjektet "Min plass" hvor de har gjort en brukt stol til sin egen. Oppgaven var at stolen de laget skulle representere dem selv som person og mange har gjort noe helt eget ut av dette. Bildene er av et samlet trinn på den aller siste dagen på skolen og markerer slutten på en periode og inngangen til en ny. Faglærer ved kunst og håndverk har vært Heidi Beate Skaret.

Bøker.jpg

26. juni - 07. juli:   mandag - fredag  kl. 10.00 - 15.30

08. - 23. juli:  STENGT

24. juli - 11. august:   mandag - fredag  kl. 10.00 - 15.30

Lavvotur uke 24

Bekkfaret barnehage har et flott naturområde bak barnehagen som vi ofte bruker.

Dette området er blitt døpt «Rådyrskogen» - nettopp pga at  det ofte er rådyr der når barna kommer på besøk.

I uke 24 hadde vi satt opp lavvoen vår der oppe. Dette var til stor stas hos barna. Her ble det mye leik og utfoldelse.

Hver fredag har 6-års klubben turdag. Denne fredagen ble en super dag oppe i Rådyrskogen.

«Barnehagen skal legge til rette for at barna kan få et mangfold av naturopplevelser og få oppleve naturen som arena for lek og læring.»

Rammeplan for barnehager 2017

Bekkfaret barnehage