Ønsker du sommer- eller høstferieuke hos Stall Austerli - Bjugn? Inn på tunet har i samarbeid med Bufdir mottatt tilskudd for inkludering av barn i lavinntektsfamiler, og ønsker dere velkommen til innholdsrike ferieuker. Tilbudet har ingen egenandel, og vil foregå  i sommerferien uke 33 (12 – 16. August)  og i høstferien uke 41 (7-11. Oktober).

Her finner du informasjon og påmelding. (PDF, 2 MB)

sommeraktivitet

Et variert tilbud for barn og unge i alderen 6-12 år som bor i Bjugn kommune, samt barn og unge som ferierer her i sommer

Her finner du hele programmet. (PDF, 939 kB)

Fosen helse logo

I perioden 15.06 - 31.07.19 tar vi ikke imot nye henvendelser, og telefon nr 979 69 620 er ikke betjent. Vi minner om at vi ikke er en akutttjeneste. For de som har behov for å snakke med oss av andre årsaker enn henvisninger, prøv å kontakte Hanne Drøyvollsmo, du finner telefonnummer og mailadresse på Fosen helse hjemmesider.

Rask psykisk helsehjelp kan ellers opplyse om at vi i september starter en ny tur/kurs-gruppe, som vi og tidligere deltakere virkelig kan anbefale. Hvis du er interessert i å delta på dette, eller ønsker mer informasjon, send sms med ordet gruppe til 900 11 380, så hører du fra oss. Fra og med 1. August er vi igjen klare til nå ta imot nye henvendelser.

Sommeråpent-i-Bjugn-Bibliotek

Vi har åpent i hele sommer! Vel møtt til en god bok i sommervarmen!

plankart oksvoll kai

Kommunestyret i Bjugn vedtok den 06.06.2019 reguleringsplanen Oksvoll kai (sak 19/38).

Sivilforsvaret tyfon

Sivilforsvaret minner om at offentlig varslingsprøve vil bli gjennomført:

ONSDAG 12. JUNI 2019

Signalet VIKTIG MELDING – LYTT PÅ RADIO sendes kl 1200.

Vi gjentar at det kun dreier seg om en teknisk prøve.

Bjugn kommune vil selge fire av flytebryggene sine UTEN isopor denne gang. Det er i denne sammenheng vi ønsker tilbud på hver av disse.

Tilbudet leveres i konvolutt merket «tilbud flytebrygger» i serviceskranken på rådhuset eller per brev til Alf Nebbs gate 2, 7160 Bjugn.

Navn og adresse på tilbyder må være vedlagt.

Frist for levering av tilbudet er 14.06.2019 kl 12:00.

Hilde Berg

Hipp hurra og gratulerer til Hilde Berg ved Solkysten barnehage, som i dag har tatt fagbrev som barne- og ungdomsarbeider

Fagbrev barn juni 2019

Lillian Groven og Daniela Zhelezova ved Bekkfaret barnehage har tatt fagbrev som barne/og ungdomsarbeidere 5. juni 2019.

Vi gratulerer!

Fotograf: Hege Sørgård Hovd

Solkysten juni 2019

Heldige er vi som har både skog og fjære så nærme barnehagen.

2 og 3 åringene i Solkysten barnehage, avd. Sandnes koser seg i fjæra.

Foto: Tine Rokstad