Logo Bjugn kommune - tekst siden - to linjer - Klikk for stort bilde Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Bjugn kommune. Den oppdateres ikke.

Fra 1. januar 2020 er Bjugn og Ørland slått sammen til en ny kommune: Ørland kommune.

Du finner nå informasjon på den nye siden Ørland kommune

Ørland rådhus finner du i Alf Nebbs gate 1 og 2, 7160 Bjugn.
Den nye Ørland kommune har organisasjonsnummer: 921 806 027.

Mobiltelefon

Bjugn legekontor får vi ikke til å sende sms- svar i dag 03.01.2020. Det jobbes med problemet.

For alle henvendelser som det trengs svar på i dag, må dere ringe legekontoret på tlf 72 51 99 00.

Logo Bjugn kommune - tekst siden - to linjer

Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Bjugn kommune. Fra 1. januar 2020 er Bjugn og Ørland slått sammen til en ny kommune.

Viktig informasjon til alle som kan få behov for jordmor rundt jul og i romjula 2019.

I følgende perioder vil vaktdistriktet Bjugn, Ørland, Roan og Åfjord IKKE ha jordmorberedskap:

Fra 23.12. kl. 07.30 til 24. 12. kl. 07.30
Fra 27.12. kl. 07.30 til 30. 12. kl. 07.30

Ved behov for jordmorhjelp i disse periodene skal en ved akutt behov for hjelp ringe AMK 113. Ellers kontaktes fødeavdelingen St. Olavs hospital på tlf.nr 72 57 57 77.

Elevene i 6. trinn ved Botngård skole har laget en video hvor de fremfører sangen "Desember"

Tekst og melodi av Kenneth Skarsvåg.

Ønsker samtidig alle og enhver en riktig god jul og et godt nytt år!

På grunn av kommunesammenslåing vil det ikke være mulig å sende digitale søknadsskjemaer til Bjugn kommune fra 20. desember 2019. Dette skyldes overgang til nye systemer som ikke vil være i drift før midten av januar 2020.

Vannet blir avsteng fra Grendahuset på Elveng til og med Varghiet 19. desember kl. 09.00

Vannverket skal kjøre en plugg i vannrøra. Det er viktig at man ikke tapper vann under dette arbeidet.

Forbrukere som ikke er berørt av avstengingen vil kunne merke trykkfall under arbeidet.

Vannet settes på så snart arbeidet er ferdig.

Arbeidet beregnet ferdig kl. 15.00

Tapp på forhånd opp forbruks vann

Per Bjørn Eggen

915 30 337

Da er siste kommunestyremøte i Bjugn kommune holdt i historiske omgivelser på Mølnargården.

Tusen takk for svært godt arbeid i 4 år til alle representanter og partier.
Jeg er stolt over jobben vi har gjort sammen.

Ordfører Ogne Undertun

I medhold av plan- og bygningslovens § 12-8 varsles igangsetting av arbeid med detaljreguleringsplan i Vallersund i Bjugn kommune.

Kystplan AS er engasjert av grunneier Steinar Skifte til å utarbeide en reguleringsplan for boligområde med kjøre- og gangatkomst.

Logo politiet

Vi har følgende åpningstider på Fosen i jula:

Ørland:                          23.12.19       09.00 - 15.00

24.12.19       Stengt

25.12.19       Stengt

26.12.19       Stengt

27.12.19       10.00 - 14.00

30.12.19       10.00 - 14.00 (OBS! Stengt for pass)

31.12.19       Stengt

Ei riktig god jul ønskes dere fra politiet på Fosen

Mer info om åpningstider i bassenget finner du her!