Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Logo Bjugn kommune - tekst siden - to linjer - Klikk for stort bilde Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Bjugn kommune. Fra 1. januar 2020 er Bjugn og Ørland slått sammen til en ny kommune.
Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden!
Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

 

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.


Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

 

Se opp landkrabber! (med sjørøverstemme)

I dag har det vært sjørøverfest på Tyttebæra i Lyngrabben barnehage. Mange små og store sjørøvere har vært på spennende skattejakt og funnet en HELT ekte skatt i en skattekiste. Avdelingen har over en periode hatt et prosjekt med sjørøvere som tema. Som rammeplanen sier skal «barnehagen bidra til at alle barn kan oppleve glede, humor, spenning og engasjement gjennom lek – alene og sammen med andre». Den gode og spente stemningen som var på avdelingen i dag, bidro til samhold og masse fin leik og aktivitet. 


       
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tekst og foto: Gry Sandvik

 

Fuglenekene er hengt opp og grillbua er gjort klar til førjulskos i Sansehagen vår på Bjugn Helsesenter. Vi gleder oss til mange fine stunder i førjulstiden.

 

 

Stor stas for barna på Bekkfaret barnehage at bakken endelig er dekket med snø.

Det gir nye muligheter for aktiviteter og utfoldelse😊.

Måtte det bare vare.......