Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Logo Bjugn kommune - tekst siden - to linjer - Klikk for stort bilde Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Bjugn kommune. Den oppdateres ikke. 

Fra 1. januar 2020 er Bjugn og Ørland slått sammen til en ny kommune: Ørland kommune. 

Du finner nå informasjon på den nye siden Ørland kommune 

Ørland rådhus finner du i Alf Nebbs gate 1 og 2, 7160 Bjugn. 
Den nye Ørland kommune har organisasjonsnummer: 921 806 027. 

KVELI RÅNES BREMSETH - LENGE LEVE

onsdag 5. februar 2020, 19:00 - 21:00

Informasjon

Klikk for stort bildeKVELI RÅNES BREMSETH med nytt show:
LENGE LEVE

I 2018 fullførte humortrioen Kveli Rånes Bremseth det selvpålagte oppdraget å spille forestillingen «Det e itj størrelsa det kjæm an på» i samtlige 48 kommuner i Trøndelag. Til sammen ble forestillingen spilt 120 ganger. Nå er musikkhumoristene klare til å møte publikum med sitt nye show «LENGE LEVE!»

Det er etter hvert mange steder Sigmund Kveli, Arnt Egil Rånes og Harald Morten Bremseth ikke behøver noen nærmere presentasjon. Med de fire første showene har de underholdt over 100 000 publikummere. Mange av disse har knapt sett showet ferdig før de begynner å se frem til «neste episode». Kveli Rånes Bremseth har fartet landet rundt, og de fleste har på vei ut fra forestillingen tørket lattertårer og så anbefalt venner og kjente snarest å oppsøke lokalet det trioen underholder.

Arnt Egil Rånes er også kjent som sologitarist i DDE, Sigmund Kveli og Harald Morten Bremseth har flere NM-titler i revy. Sammen utgjør de et humormusikalsk Columbi egg med en originalitet og timing som publikum elsker.
I «Lenge leve» møter vi flere kjenninger fra det godt innarbeidede persongalleriet fra bygdene Brein, Lein og Klein. I tillegg til Stein, Jostein og Arnstein Brein, Lisbeth Fiskelykken, Arne Lein og Elling Mellingsmo, dukker det opp nye personligheter som den selvhøytidelige bedriftseieren Hjørnstein Brein Strand, renholderen B.G. Brein, Afrika-gründer Torbjørn Eger, healeren Dr. Acula, nyhetsreporter Alf Midtskille og energibunten Miss Unni Verseth.
I showet fortelles det historier som vekker både såre følelser og nostalgi. I tillegg er ”Lenge Leve” stappfullt av humor av godt KRB-merke.

Forestillingen varer ca. 90 min.

Pris voksen kr 445,-

Sted

Bjugn kulturhus
 

Nettside: http://www.bjugnkulturhus.no/

Kontakt


Alf Nebbsgate 14,  7160 Bjugn

Nettside: http://www.bjugnkulturhus.no/forside

Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk