Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Riksteatret HAVBOKA

torsdag 21. mars 2019, 18:00 - 20:00

Informasjon


Havboka21032019 - Klikk for stort bilde

 

 

”Når mer enn to tredjedeler av jordens overflate er dekket av saltvann - hvorfor kaller vi ikke like godt kloden vår for Havet?”

ALLE HAR VI ET FORHOLD TIL HAVET…….

I en liten båt langt ute på Vestfjorden sitter forfatteren og hans venn. Under dem, langt nede i havdypet, har håkjerringa sitt rike. Det er denne haifisken de to har bestemt seg for å fange - et uhyre som kan være mer enn fem hundre år gammelt, og som i mangt er mennesket overlegent.

Fra sin havn på den lille øya Skrova i Lofoten utforsker Morten Strøksnes vårt forhold til havet. Resultatet er en blanding av kunnskapsbok og fiskeskrøner, som har mottatt en rekke priser og fått fantastiske kritikker verden over. Den er lest av 60 000 nordmenn, og er oversatt til 25 språk.

Sammen med organisasjonen Passion for Ocean tilbyr Riksteatret foredraget "Menneskene og havet" gratis for alle som skal se «Havboka» på kulturhuset. Introduksjonen er ved marinbiolog Kaja Lønne Fjærtoft og blir holdt i foajeen 30 min før forestillingen starter. Varighet: 15 minutter.

Billetter:

Voksen: 390,-      Honnør: 310,-        Gruppe: 310,-       Coop-kort:  290,-

Sted

Bjugn kulturhus
 

Nettside: http://www.bjugnkulturhus.no/

Kontakt


Alf Nebbsgate 14,  7160 Bjugn

Nettside: http://www.bjugnkulturhus.no/forside

Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk

Fant du det du lette etter?