ANDERS JEKTVIK

torsdag 4. oktober 2018, 19:00 - 21:00

Informasjon

Fremhevet-bilde-Anders-Jektvik-400x150 - Klikk for stort bilde

ANDERS JEKTVIK

Anders Jektviks tekster og melodier, kombinert med en stemme og fjetrende gitarspill, har berørt norske TV-seere, radiolyttere og konsertgjengere siden han dukket opp på den nasjonale arena i 2012. Hans posisjon som den sterkeste av de nye visestemmene er udiskutabel, og i Midt-Norge har han allerede tross sin relativt unge alder rukket å bli en etablert artist. Han har de siste tre årene gjort noe sært få norske artister har gjort, nemlig å ha utsolgte konserter i Olavshallen, Midt-Norges storstue blant konsertsaler, hver høst.

For de fleste kom Anders Jektvik beskjedent inn fra venstre med gitar og egne sanger og blåste spinkle popkopier av scenen under Norske Talenter. Anders har vært elev ved musikk, dans og dramalinja ved Fosen videregående skole, og kjenner derfor scenen i Bjugn og folket på Fosen bedre enn de fleste.

De siste årene har Jektvik sluppet studioalbumene "Aill Kjeinne Aill" 2013, "No som ailt e bra" 2014 og "Sei det igjæn" 2015. Albumene har høstet 5'ere og gode ord fra aviser som Adresseavisa, VG, Dagsavisen. Musikken blir av Jektvik omtalt som "en blanding av fortellinger og en metaforisk pessimistisk optimisme".

I mai 2018 kommer de første smakebitene fra hans nye album som kommer i løpet av året.

 

Pris voksen kr 390,-

 

Sted

Bjugn kulturhus
 

Nettside: http://www.bjugnkulturhus.no/

Kontakt


Alf Nebbsgate 14,  7160 Bjugn

Nettside: http://www.bjugnkulturhus.no/forside

Legg til hendelsen i din kalender