Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

To damer og to herrer

fredag 25. august 2017, 12:00 - 14:00

Informasjon

To damer og to herrer - Klikk for stort bildeTo damer og to herrer Når Eldbjørg og Ragnhild Hemsing & Gjermund og Einar Olav Larsen holder konsert i Bjugn kulturhus er det duket for en heftig opplevelse med de to søskenparene.

Begge er på hvert sitt felt regnet som de fremste i landet. Nå har de slått seg sammen til «To Damer, To Herrer» og presenterer et program som spenner fra folkemusikk fra Valdres og Trøndelag til verker av Bach, Paganini, Ole Bull og nyskrevne komposisjoner av kvartettens egen Gjermund Larsen. De fire fiolinistene har tross sin unge alder vunnet flere internasjonale konkurranser innen folkemusikk og klassisk, og reist verden rundt i solistoppdrag. Av utmerkelser og priser kan nevnes Spellemannsprisen, Arve Tellefsens musikerpris, samt flere førsteplasser på Landskappleiken. Søstrene Hemsing fikk utdelt Arve Tellefsens musikerpris under Olavsfestdagene i 2012. «Dette var magisk! Det er det største jeg har vært med på! Jeg klarte nesten ikke å puste!» Superlativene ville ingen ende ta etter debutkonserten til To damer, To Herrer i Steinkjer kirke.

Sted

Bjugn kulturhus
 

Nettside: http://www.bjugnkulturhus.no/

Kontakt


Alf Nebbsgate 14,  7160 Bjugn

Nettside: http://www.bjugnkulturhus.no/forside

Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk

Fant du det du lette etter?