Du er her: Bjugn / Om Bjugn / Ledige stillinger
 |  Nettkart |  Minsk fontstørrelsen Øk fontstørrelsen
Toppbilde for Fosenrådet

LEDIG STILLING SOM PERSONALRÅDGIVER FOR BJUGN OG ØRLAND KOMMUNER (Utløpt)

Søknadsfrist 15.august 2011

Personalrådgiver i personaltjenesten for Bjugn og Ørland kommuner

Kommunene Bjugn og Ørland har siden 2003 hatt felles personaltjeneste.  Personaltjenesten består av 3 stillinger - personalsjef og 2 personalrådgivere. Bjugn kommune er vertskommune for fellestjenesten og kontorsted er Bjugn rådhus, men vi har også faste kontordager på Ørland rådhus. Ved forespørsel deltar vi også på møteaktiviteter utenom de faste dagene. For nærmere opplysninger om kommunen se våre hjemmesider www.bjugn.kommune.no og www.orland.kommune.no

Personalrådgiverens hovedoppgaver vil være:

• Råd og veiledning innen personal- og arbeidsgiverspørsmål til ledergruppen og enhetsledere i de to kommunene.
  • Ressursperson i utviklingsarbeid innen fagområdet
  • Den utlyste personalrådgiverstillingen er tillagt funksjonen som HMS koordinator.

Vi søker etter en person som:

• Har minimum 3 årig relevant høgskole eller universitetsutdanning.
  • Har relevant erfaring fra arbeidsområdet. Av særlig interesse er erfaring med HMS-arbeid.
  • Ønsker om å utvikle seg i stillingen med sikte på å kvalifisere seg for framtidige lederstillinger
  • Vi søker en person som er løsnings- og utviklingsorientert, har gode samarbeidsevner samt evne til å arbeide selvstendig og strukturert. Evne til å ta ansvar og gode kommunikasjonsevner er viktige egenskaper. Kunnskap om bruk av dataverktøy i oppgaveløsningen forutsettes.

Kvinner oppfordres til å søke.

Vi kan tilby en interessant stilling innenfor fagområdet med store muligheter for vekst og utvikling. Lønn etter avtale. Kommunen er behjelpelig med å skaffe bolig og dekker eventuelle utgifter til flytting etter gjeldende retningslinjer.

Har du spørsmål om stillingen ta gjerne kontakt med personalsjef Eirik Refseth på tlf. 99150546.

Søknader sendes Bjugn kommune via elektronisk søknadsskjema.

Søknadsfrist: 15. august.

(Klikk på bildet for å se det i full størrelse.)

Kommuneknute skrå
Bjugn og Ørland kommunevåpen
Fosen Regionråd, 7170 Åfjord, tlf: 72 53 15 10, e-post:
til forsiden| til toppen av siden| nettkart| RSS| innlogging